Skip to content
Mikkel Jensen tilfreds efter hårdt VM-løb i Italien

Press release -

Mikkel Jensen tilfreds efter hårdt VM-løb i Italien

Team Peugeot TotalEnergies sikrede point i første løb med den reviderede udgave af 9X8-raceren, som sluttede på en niendeplads i sekstimersløbet på Imola.

Det blev som forventet et hårdt løb for Mikkel Jensen og resten af Team Peugeot TotalEnergies, som den forgangne weekend stillede op til anden afdeling af FIA World Endurance Championship med en kraftigt revideret udgave af deres Peugeot 9X8 Hypercar. Med en niendeplads over målstregen var der er et stykke til topresultaterne for Mikkel Jensen, Jean-Éric Vergne og Nico Müller, men den danske racerkører var alligevel godt tilfreds med placeringen i den bedre halvdel af det 19 biler store Hypercar-felt.

– Vi startede fra en 15. plads og sluttede seks pladser bedre med point. Det var faktisk bedre, end vi havde håbet, eftersom vi stillede op med en ny bil på en bane, hvor vi endnu ikke havde testet, og samtidig skulle kæmpe med en BOP (Balance Of Performance, regulering af styrkeforholdet mellem mærkerne, red.), som bestemt ikke var til vores fordel, lyder det fra Mikkel Jensen.

– Jeg synes, at vi fik maksimeret alt det, vi kunne. Det var ikke et fejlfrit løb, vi havde for eksempel et teknisk problem, som betød, at vi måtte genstarte bilen og tabte omkring et halvt minut i begyndelsen af løbet, men vi traf derefter nogle gode beslutninger og håndterede det skiftende vejr godt. Generelt var det fedt at være tilbage i VM-serien med Peugeot, og jeg ser frem til næste afdeling på Spa-Francorchamps, som virker til at passe bedre til vores bil end Imola.

Tredje afdeling af 2024-udgaven af FIA World Endurance Championship – sidste afdeling inden 24-timersløbet på Le Mans – finder sted på belgiske Spa-Francorchamps den 11. maj.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark