Skip to content
Mikkel Jensen ser frem til IMSA-ræs på Road America

Press release -

Mikkel Jensen ser frem til IMSA-ræs på Road America

Mikkel Jensen skifter sin Hypercar ud med en LMP2 den kommende weekend, hvor det går løs med femte afdeling af det amerikanske IMSA-mesterskab på Road America.

Det er en travl sommer for Peugeot-fabrikskøreren Mikkel Jensen, som efter et pointgivende VM-løb i Brasilien tidligere på måneden nu retter fokus mod IMSA WeatherTech SportsCar Championship. Her teamer danskeren nemlig op med TDS Racing og gør klar til femte afdeling af det amerikanske LMP2-mesterskab, som finder sted på Road America i Wisconsin den kommende weekend.

– Jeg ser altid frem til de amerikanske løb, og Road America er bestemt ingen undtagelse. Det er en fantastisk fed bane, en oldschool highspeed-bane. Den fik ny belægning sidste år og har dermed ekstra meget greb, hvilket kun gør det hele endnu bedre. IMSA-serien byder generelt på en masse action og tæt ræs, særligt i LMP2-klassen, hvor vi kører i identiske prototyper, så jeg er utrolig privilegeret over at kunne deltage i dét mesterskab ved siden af mit VM-program, lyder det fra Mikkel Jensen.

Mikkel Jensen er sammen med Steven Thomas den faste besætning på TDS Racing-bilen, som lige nu holder en femteplads i mesterskabet. Resultaterne har været blandede for duoen, som sammen med Hunter McElrea måtte udgå fra 24-timersløbet på Daytona og sekstimersløbet på Watkins Glen – men til gengæld lykkedes med en andenplads i 12-timersløbet på Sebring.

– Det har været en svingende sæson indtil videre, men vi er stadig med i kampen. Jeg missede desværre seneste afdeling af IMSA-mesterskabet i Canada på grund af et sammenfald med VM-kalenderen, men Steven (Thomas, red.) og min afløser, Scott Huffaker, sikrede imidlertid en stærk tredjeplads, hvilket gav os point nok til at komme tilbage i titelkampen igen. Nu gælder det bare om at fortsætte de gode resultater, og vi vil i hvert fald gøre alt, hvad vi kan for også at komme på podiet den kommende weekend.

IMSA-løbet på den 6,5 kilometer lange Road America samler 47 biler fordelt på fire klasser, hvor Jensen og Thomas skal kæmpe mod 11 andre biler i LMP2-kategorien. Løbet skydes i gang med træningssessioner fredag den 2. august, og kvalifikationen finder sted lørdag den 3. august klokken 17.20 lokal tid, mens det to timer og 40 minutter lange amerikanske sportsvognsløb flages grønt søndag den 4. august klokken 15.10 lokal tid – det er klokken 22.10 i Danmark. Danske fans kan følge løbet live på TV på blandt andet Viaplay.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark