Skip to content
Mikkel Jensen spændt på ny VM-udfordring med Peugeot

Press release -

Mikkel Jensen spændt på ny VM-udfordring med Peugeot

Tredje afdeling af FIA World Endurance Championship i sigte for Mikkel Jensen og Peugeot, som forventer endnu et udfordrende ræs på Spa-Francorchamps.

Efter en pointgivende niendeplads i første løb med den reviderede Peugeot 9X8 Hypercar på Imola i sidste måned, er Mikkel Jensen og teamkammeraterne fra det franske fabrikshold klar til at forbedre præstationen den kommende weekend. Det er legendariske Spa-Francorchamps, som lægger asfalt til tredje afdeling af FIA World Endurance Championship, og den danske racerkører ser med optimisme frem til ræset i Belgien.

– Jeg ser frem til weekenden og dét, som jeg vil kalde for kalenderens fedeste bane. Alle elsker Spa-Francorchamps, både fans og kørere. Performancemæssigt er det svært at sætte forventningerne, da vi igen stiller til start med en hård BOP (Balance Of Performance, udligning af styrkeforholdet mellem mærkerne), men umiddelbart bør vi være hurtigere på Spa-Francorchamps end vi var på Imola, lyder det fra Mikkel Jensen.

– Det bliver en weekend med ekstra meget køretid til Nico (Müller, red.) og jeg, da vi er alene om bilen, fordi Jean-Éric (Vegne, red.) er optaget af Formel 1-løbet i Berlin. Samtidig er det vores sidste mulighed for at forberede os og få kørt tingene i stilling inden sæsonens højdepunkt på Le Mans i næste måned. Så er der flere årsager til, at vi håber på et godt løb i Belgien.

Mikkel Jensen og resten af Team Peugeot TotalEnergies skal kæmpe mod 18 andre biler i den benhårde Hypercar-kategori, når det seks timer lange VM-løb flages grønt lørdag den 11. maj klokken 13.00. Danske fans kan følge løbet på TV 2 PLAY eller FIA WEC TV.

___

FIA WORLD ENDURANCE CHAMPIONSHIP
TIME SCHEDULE – SPA-FRANCORCHAMPS

Thursday 9 May
11.30 – Practice #1
17.30 – Practice #2

Friday 10 May
11.00 – Practice #3
14.45 – Qualifying

Saturday 11 May
13.00 – RACE (6 hours)

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark