Skip to content
Ude før tid: Mikkel Jensen klarede ikke Daytona

Press release -

Ude før tid: Mikkel Jensen klarede ikke Daytona

Ærgerlig exit for Mikkel Jensen og TDS Racing, som for andet år i træk måtte udgå fra 24-timersløbet på Daytona International Speedway efter et crash.

Drømmen om et Rolex-ur brast for Mikkel Jensen, som sammen sine tre teamkammerater fra franske TDS Racing – Steven Thomas, Hunter McElrea og Charles Milesi – måtte trække sig fra årets 24-timersløb på Daytona International Speedway lørdag aften dansk tid. Danskeren nåede slet ikke at køre én eneste omgang på den legendariske racerbane, da Steven Thomas ramte muren i den berygtede busstopchikane kort efter løbets første pitstop.

Amerikaneren selv slap uskadt fra ulykken, men skaderne på holdets LMP2-racer var imidlertid så omfattende, at kapitulation var eneste mulighed.

– Gigantisk nedtur. Det var naturligvis slet ikke det ræs, vi havde håbet på. Desværre blev det gentagelse af dét, som skete for os sidste år. Og ligesom sidste år er det enormt ærgerligt, fordi vi var ret godt med på farten og havde potentiale til at kæmpe med i toppen af LMP2-feltet. Jeg er ærgerlig på hele holdets vegne. Alle har arbejdet vildt hårdt på at blive klar til Daytona, som jo både er sæsonens første og største ræs. Heldigvis slap Steven (Thomas, red.) uden skader, og nu kigger vi fremad mod Sebring, hvor planen er at tage revanche, lyder det fra Mikkel Jensen.

Næste opgave for Mikkel Jensen, Steven Thomas og Hunter McElrea er 12-timersløbet på Sebring, som afvikles den 16. marts på Sebring International Raceway i Florida.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark