Skip to content
Mikkel Jensen inden VM-finale: Det bliver en udfordring

Press release -

Mikkel Jensen inden VM-finale: Det bliver en udfordring

Den danske Peugeot-fabrikskører forudser en udfordrende VM-finale, hvor målet igen er at sikre et godt resultat – men også at styrke forberedelserne til et stærkt comeback i 2024.

Når Mikkel Jensen og teamkammeraterne fra Team Peugeot TotalEnergies, Jean-Éric Vergne og Paul Di Resta, kører finalen i 2023-udgaven af FIA World Endurance Championship på Bahrain International Circuit denne weekend, er det uden mulighed for at kæmpe med om mesterskabet. Den dansk-fransk-britiske tro stiller op til årets sidste løb på en foreløbig syvendeplads og er ude af kampen om titlen, og selvom der er ambitioner om at slutte sæsonen med et godt resultat, handler det generelt om at indsamle viden til et stærkt comeback i 2024.

– Bahrain er umiddelbart ikke vores favoritsted, da banen er kendt for sin grove overflade, som er ekstra hård ved dækkene, og netop dækslid har været én af vores svage sider denne sæson. Omvendt har vi udviklet en del på bilen, siden vi sidst var her for ét år siden, så reelt er det svært at forudsige, hvor godt vi er med. Der skal ikke være tvivl om, at vi igen kører efter et godt løbsresultat, men eftersom mesterskabet er ude af vores hænder, er det faktisk endnu vigtigere for os at få indsamlet viden og data. Forberedelserne til næste år er for længst gået i gang, og denne weekend er vores sidste chance for at lære så meget som muligt, så vi kan komme stærkt tilbage i 2024, lyder det fra Mikkel Jensen.

Syvende og sidste afdeling af 2023-udgaven af FIA World Endurance Championship på Bahrain International Circuit blev skudt i gang med de første træningssessions torsdag den 2. november. Kvalifikationen finder sted fredag den 3. november, mens det otte timer lange VM-løb flages grønt lørdag den 4. november klokken 14.00 lokal tid – det er klokken 12.00 i Danmark. Løbet kan følges live på TV 2 PLAY, Eurosport eller via den officielle WEC-app.

___

FIA WEC 8 HOURS OF BAHRAIN
TIME SCHEDULE – BAHRAIN INTERNATIONAL CIRCUIT

Friday 3 November
12.00 (10.00) – Practice #3
17.05 (15.05) – Qualifying Hypercar

Saturday 4 November
14.00 (12.00) – RACE (8 hours)

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark