Skip to content
Mikkel Jensen inden Rolex-kamp på Daytona: Det bliver voldsomt

Press release -

Mikkel Jensen inden Rolex-kamp på Daytona: Det bliver voldsomt

Den danske racerkører forventer mere konkurrence end nogensinde i sin fjerde fulde sæson i det amerikanske sportsvognsmesterskab, som skydes i gang med 24-timersløbet på Daytona den kommende weekend.

Mikkel Jensen er med sine to mesterskaber og 10 løbssejre inklusive to triumfer i 12-timersløbet på Sebring efterhånden en succesfuld veteran i det amerikanske sportsvognsmesterskab, IMSA WeatherTech SportsCar Championship. Den kommende weekend tager danskeren hul på sin fjerde fulde sæson, når han fortsætter hos franske TDS Racing og stiller op til den prestigefyldte sæsonpremiere, 24-timersløbet på Daytona International Speedway i Florida.

Mikkel Jensen skal for andet år i træk dele LMP2-raceren med amerikanske Steven Thomas, og duoen får til kalenderens lange løb selskab af newzealandske Hunter McElrea og får på Daytona desuden selskab af franske Charles Milesi. Det bliver således fjerde Daytona-start for danskeren, som håber på revanche efter sidste års uheldige udgang, hvor holdet måtte trække sig fra løbet undervejs efter et crash.

– Jeg glæder mig som altid til Daytona. Det er årets første løb, og samtidig er det jo højdepunktet på IMSA-kalenderen, så vi starter hårdt ud. Fedt at være tilbage med TDS Racing og Steven (red.) igen. Når man ser på feltet af teams og kørere, så bliver det mere udfordrende end nogensinde, og jeg forudser umiddelbart tæt ræs fra start til slut. Alene i LMP2-klassen vurderer jeg, at mindst 10 ud af de i alt 13 biler har niveau til at vinde, så vi får bestemt ikke noget forærende igen i år. Vi har noget at indhente efter sidste år, så jeg ser frem til at komme i gang og mærke konkurrencen igen, lyder det fra Mikkel Jensen.

På Daytona skal Mikkel Jensen blandt andet i kamp mod den tidligere Formel 1-løbsvinder Felipe Massa, som stiller op i et konkurrerende LMP2-team, ligesom danskeren desuden bliver udfordret af sin egen teamkammerat fra Team Peugeot TotalEnergies, Paul Di Resta, som også er på startlisten i LMP2-klassen. Også den danske Ferrari-fabrikskører, Nicklas Nielsen, stiller op i LMP2-kampen, og det samme gør IndyCar-køreren Christian Rasmussen.

2024-udgaven af Rolex 24 at Daytona skydes i gang lørdag den 27. januar klokken 13.40 lokal tid – det er 19.40 i Danmark. Løbet transmitteres live på Viaplay.

___

ROLEX 24 AT DAYTONA
DAYTONA INTERNATIONAL SPEEDWAY

Thursday 25 January
10.05 AM (16.05) – Practice #1
2.10 PM (20.10) – Practice #2
6.35 PM (00.35) – Practice #3

Friday 26 January
11.20 AM (17.20) – Practice #4

Saturday 27 January

1.40 PM (19.40) – RACE (24 hours)

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark