Skip to content
Nicklas Nielsen starter fra forreste række i 24-timersløb på Spa-Francorchamps

Press release -

Nicklas Nielsen starter fra forreste række i 24-timersløb på Spa-Francorchamps

Stærk kvalifikation for den danske Ferrari-fabrikskører, som starter fra en andenplads, når han sammen med teamkammeraterne fra AF Corse stiller op i årets 24-timersløb på Spa-Francorchamps.

Ved siden af det succesfulde Hypercar-program, som indtil videre har udløst både pole positions og podieresultater i VM-serien, deltager den danske Ferrari-fabrikskører, Nicklas Nielsen, også i det italienske mærkes indsats i GT3-racing. Danskeren er således én af fabrikkens seks kørere i de to nye Ferrari 296 GTB, som kæmper i Pro-klassen i GT World Challenge Europe Endurance Cup.

Efter sæsonens første to løb på Monza og Paul Ricard er det nu tid til kalenderens højdepunkt, 24-timersløbet på belgiske Spa-Francorchamps, som afvikles på den berømte belgiske racerbane denne weekend. Et event, som foreløbig er startet lovende, da Nicklas Nielsen og teamkammeraterne, italienske Alessio Rovera og israelske Robert Shwartzman, efter en vellykket Superpole fredag eftermiddag starter klassikeren fra en andenplads i det 71 biler store felt.

– Fed start på en spændende weekend! Foreløbigt har vi ikke været så stærke, som vi plejer at være hos Ferrari. Vi kører naturligvis for at vinde, og hvis det ikke kan lade sig gøre, så gælder det podiet. Desværre er vi ikke nået til nogle af delene endnu i denne sæson, men det går den rigtige vej. Vi lærer hele tiden nyt om vores nye Ferrari 296 GT3, og vi optimerer for hver eneste omgang, vi kører. Det er dét, som er vores fokus lige nu. En anden god nyhed er, at holdbarheden synes at være god, hvilket jo er altafgørende i et langdistanceløb. Det er en kæmpe prøvelse, vi går i møde denne weekend, og alt kan ske på Spa, hvilket både kan give os muligheder og udfordringer, lyder det fra Nicklas Nielsen.

Årets CrowdStrike 24 Hours of Spa flages grønt lørdag den 1. juli klokken 16.30, og hele løbet kan følges live på seriens eget website, hvor man også finder livetiming.

___

GTWC CROWDSTRIKE 24 HOURS OF SPA
TIME SCHEDULE – SPA-FRANCORCHAMPS

Friday 30 June
15.35 – Superpole (30 min)
20.35 – Warm-up (30 min)

Saturday 1 July
16.30 – RACE (24 hours)

WATCH RACE

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark