Skip to content
FIA WEC: Nicklas Nielsen håber på topresultat i VM-finalen

Press release -

FIA WEC: Nicklas Nielsen håber på topresultat i VM-finalen

Nicklas Nielsen er klar til at kæmpe for et podie i årets sidste afdeling af FIA World Endurance Championship, hvor mesterskabet stadig er i spil for den danske Ferrari-fabrikskører.

Efter en sæson, som startede med en pole position på Sebring i foråret, stiller den danske Ferrari-fabrikskører denne weekend op til årets syvende og sidste afdeling af VM for sportsvogne, FIA World Endurance Championship. En blanding af stærke podieresultater og ærgerlige nederlag henover året betyder, at Nicklas Nielsen og teamkammeraterne, italienske Antonio Fuoco og spanske Miguel Molina, nu holder en fjerdeplads i den samlede stilling inden finaleløbet, som bliver afviklet i Bahrain lørdag middag dansk tid.

Trekløveret er 36 point fra det førende hold, og med 38 point at vinde, plus et ekstra point for pole position, har Nicklas Nielsen således stadig mulighed for at sikre køremesterskabet i 2023-udgaven af verdensmesterskabet.

– Jeg ser frem til sæsonfinalen, hvor vi naturligvis håber på et topresultat, selv om jeg tror, det bliver et svært løb for os, ligesom det var i Japan. Selv om chancen for at vinde mesterskabet er lille, så er den der, og så længe dét er tilfældet, giver vi ikke op. Vi stiller helt klart op med et stort ønske om at slutte sæsonen på den bedst mulige måde, lyder det fra Nicklas Nielsen.

2023-finalen i FIA World Endurance Championship på Bahrain International Circuit blev indledt med træningssessions torsdag den 2. november. Kvalifikationen finder sted fredag den 3. november, mens det otte timer lange VM-løb flages grønt lørdag den 4. november klokken 14.00 lokal tid – det er klokken 12.00 i Danmark. Løbet kan følges live på TV 2 PLAY, Eurosport eller via den officielle WEC-app.

___

FIA WEC 8 HOURS OF BAHRAIN
TIME SCHEDULE – BAHRAIN INTERNATIONAL CIRCUIT

Friday 3 November
12.00 (10.00) – Practice #3
17.05 (15.05) – Qualifying Hypercar

Saturday 4 November
14.00 (12.00) – RACE (8 hours)

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark