Skip to content
Nicklas Nielsen og Ferrari tæt på podiet i VM-løb på Fuji

Press release -

Nicklas Nielsen og Ferrari tæt på podiet i VM-løb på Fuji

Nicklas Nielsen og teamkammeraterne fra Ferraris Hypercar-team sluttede på en fjerdeplads i sjette afdeling af FIA World Endurance Championship, som blev afviklet på Fuji søndag.

Det blev som forventet et udfordrende ræs for Nicklas Nielsen, Antonio Fuoco og Miguel Molina, som stillede op til sjette afdeling af VM-serien på Fuji den forgangne weekend – hvilket var debut for den nye Ferrari 499P på den japanske racerbane. Trekløveret sluttede på en fjerdeplads efter det seks timer lange løb, hvor det trods fuld udnyttelse af bilens potentiale ikke var muligt at gentage sommerens podieplacering på Monza.

– Miguel (Molina, red.) kom rigtig godt fra start og var hurtigt helt fremme på en andenplads. Alle stints forløb perfekt, teamet leverede som altid en stærk indsats i pitlane, og vi forsøgte nogle strategiske ting undervejs. Alligevel var en fjerdeplads det bedste, vi kunne opnå i dag. Vi må hjem og analysere på tingene og så håber på at vende stærkere tilbage i Bahrain, lyder det fra Nicklas Nielsen.

Syvende og sidste afdeling af 2023-udgaven af FIA World Endurance Championship afvikles på Bahrain International Circuit den 2.-4. november. Inden da skal Nicklas Nielsen i kamp med danske Formula Racing, når Ferrari-teamet stiller op til fjerde afdeling af European Le Mans Series den 22.-24. september på Spa-Francorchamps.

Topics

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark