Skip to content
Nicklas Nielsen fortsætter GT World Challenge-kampen i Frankrig

Press release -

Nicklas Nielsen fortsætter GT World Challenge-kampen i Frankrig

Den danske Ferrari-fabrikskører ser frem til at udfordre Paul Ricard-banen bag rattet af den nye 296 GT3 i anden afdeling af GT World Challenge Europe Endurance Cup.

Efter en vanskelig sæsonpremiere på GT World Challenge Endurance Cup, hvor en afbrudt kvalifikation sendte Nicklas Nielsen, Alessio Rovera og Robert Shwartzman ned bagest i feltet til starten på tretimersløbet på Monza, er den danske Ferrari-fabrikskører optimistisk inden anden afdeling på franske Paul Ricard.

– Første afdeling var en hård én for os, men vi formåede alligevel at kæmpe os frem til et solidt resultat i top-10, hvilket jo betyder at vi var på rette kurs hvad angår performance i vores nye Ferrari 296 GT3. Vi har arbejdet videre på bilen og håber på at kunne få endnu mere ud af vores setup denne weekend. Vi har gode erfaringer med Paul Ricard, hvor Ferrari som regel er med helt fremme i kampen. Det er et løb, som begejstrer både fans og kørere, da det skydes i gang ved aftenstid og slutter i mørke. Det giver en helt speciel og intens stemning, og samtidig er det en god opvarmning til 24-timersløbet på Le Mans, som jo er vores næste opgave med officiel testdag allerede søndag, lyder det fra Nicklas Nielsen.

Nielsen, Rovera og Schwartzman stiller op for AF Corse i 1.000-kilometersløbet som blev skudt i gang med træning fredag den 2. juni, mens både kvalifikation og det seks timer lange ræs flages grønt lørdag den 3. juni. Løbet kan følges live på YouTube.

___

GT WORLD CHALLENGE EUROPE
TIME SCHEDULE – PAUL RICARD

Saturday 3 June
11.00 – Pre-Qualifying (45 min)
18.00 – RACE (6 hours)

WATCH LIVE

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark