Skip to content
Nicklas Nielsen på podiet med Ferrari: Sikrer andenplads i VM-løb på Portimao

Press release -

Nicklas Nielsen på podiet med Ferrari: Sikrer andenplads i VM-løb på Portimao

Den danske Ferrari-fabrikskører kørte for anden gang i træk den nye 499P Hypercar til en podieplacering i FIA World Endurance Championship – og rykker en placering frem i mesterskabsstillingen.

Anden runde af verdensmesterskabet for sportsvogne, FIA World Endurance Championship, udløste endnu et podieresultat til Ferrari-trekløveret Nicklas Nielsen, Antonio Fuoco og Miguel Molina. Efter en suveræn tredjeplads i sæsonåbneren på Sebring International Raceway lykkedes det søndag aften for den dansk-italiensk-spanske besætning at komme et skridt tættere på toppen med en andenplads i sekstimersløbet på den portugisiske Portimao-bane.

Det var Nielsen, som startede løbet i den røde Ferrari 499P #50 efter at have sikret holdet en tredjeplads på startgridden i lørdagens kvalifikation. Og efter et ræs, hvor den italienske Hypercar konstant var med i toppen af feltet, krydsede Fuoco målstregen som toer én omgang fra den vindende Toyota.

– Endnu et fantastisk resultat i et løb, hvor vi kom et skridt tættere på den race pace, vi har brug for. Det er tydeligt, at vi stadig mangler fart, men vi har løftet os siden Sebring og arbejder i den rigtige retning. Fedt at sikre endnu et trofæ til Ferrari, som har sat alt ind på det her Hypercar-program. Og stor tak til hele teamet for en stærk weekend, hvor vi hentede nye point til mesterskabet, lyder det fra Nicklas Nielsen.

Med andenpladsen på Portimao rykker Nicklas Nielsen, Antonio Fuoco og Miguel Molina op på en foreløbig andenplads i kørermesterskabet i FIA World Endurance Championship. Næste afdeling af VM-serien finder sted på belgiske Spa-Francorchamps den 27.-29. april.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark