Skip to content
Nicklas Nielsen i debut på Watkins Glen: Det bliver fedt!

Press release -

Nicklas Nielsen i debut på Watkins Glen: Det bliver fedt!

Nicklas Nielsen er tilbage i det amerikanske IMSA-mesterskab LMP2-racer, når han sammen med AF Corse stiller op til det berømte sekstimersløb på Watkins Glen i New York denne weekend.

Ferrari-fabrikskøreren Nicklas Nielsen har denne weekend fået til opgave at hjælpe italienske AF Corse til tops i en af højdepunkterne i det amerikanske sportsvognsmesterskab. Danskeren stiller op i LMP2-klassen sammen med den argentinske tidligere rallykører og Le Mans-podievinder Luis Perez Companc samt sin franske Ferrari-kollega Lilou Wadoux. Trekløveret skal kæmpe mod otte andre biler i det benhårde felt.

– Jeg glæder mig til at prøve kræfter med Watkins Glen. Det er en af de baner, man altid har hørt godt om, så jeg ser frem til endelig at sætte hjulene på den. Det ser ud til at være en klassisk amerikansk racerbane med græs og betonvægge og kontant afregning, hvis man laver en fejl, og samtidig er det en bane med masser af fart. Det bliver godt at komme tilbage i en LMP2-racer igen, og denne gang skal jeg dele den med to nye teamkammerater. Luis (Perez Companc, red.) har mange års erfaring i både VM-rally og WEC og har nået gode resultater i både VM-løb og på Le Mans, mens Lilou (Wadoux, red.) har sluttet på podiet i de seneste to VM-løb i år. Med AF Corse i ryggen tror jeg på, at vi kan være med til at kæmpe med i toppen, så jeg ser frem til at komme i gang, lyder det fra Nicklas Nielsen.

I alt stiller 57 biler op i weekendens IMSA-ræs. Trekløveret fra AF Corse skal finde deres startplacering, når kvalifikationen i den ni biler store LMP2-klasse afvikles lørdag eftermiddag lokal tid. Det seks timer lange ræs på Watkins Glen flages grønt søndag klokken 10.40 lokal tid – det er klokken 16.40 i Danmark. Løbet kan følges live på Viaplay.

___

IMSA SAHLEN’S SIX HOURS OF THE GLEN
TIME SCHEDULE – WATKINS GLEN

Friday 23 June
4.30 PM (22.30) – Practice #1 (90 min)

Saturday 24 June
8.00 AM (14.00) – Practice #2 (90 min)
1.45 PM (19.45) – Qualifying LMP2 (15 min)

Sunday 25 June
10.40 PM (16.40) – RACE (6 hours)

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark