Skip to content
Travl Bastian Buus klar til fire Porsche-weekender i træk

Press release -

Travl Bastian Buus klar til fire Porsche-weekender i træk

Den danske Porsche Junior tager hul på en travl måned, som begynder med femte afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland på tyske Lausitzring denne weekend.

Efter en kort sommerferie er Bastian Buus tilbage i sin Porsche Cup-racer, når femte afdeling af det tyske Carrera Cup-mesterskab afvikles på Lausitzring den kommende weekend. Den 20-årige dansker, som i 2023 er på kontrakt med Porsche-fabrikken som officiel juniorkører, tager dermed hul på en travl periode, hvor der de næste fire uger skal kæres ræs hver weekend.

– Det har været rart at få koblet af og ladet batterierne op, men det er dog endnu bedre at komme tilbage i bilen. Denne weekend handler om det samme som sidst, nemlig at få så mange point hjem som muligt, så jeg kan komme tættere på de forreste i mesterskabet. Det bliver en varm weekend, de lover op til 30 grader, så forholdene er noget anderledes, end da vi sidst var på Lausitzring. Jeg føler som altid, at vi er godt forberedte og klar til at få nogle gode resultater med herfra, lyder det fra Bastian Buus.

Bastian Buus har stadig en sejr til gode i årets udgave af Porsche Carrera Cup Deutschland, men efter en stærk åbningstest torsdag, hvor danskeren sluttede som hurtigste kører i det 30 biler store Cup-felt, kunne den kommende weekend potentielt blive en stærk én for den unge Team Allied-Racing-kører.

Forberedelserne til femte afdeling af 2023-udgaven af Porsche Carrera Cup Deutschland skydes i gang med træning og kvalifikation fredag den 18. august, mens weekendens to 30-minuttersløb afvikles henholdsvis lørdag den 19. august og søndag den 20. august. Både kvalifikation og løb kan følges live på YouTube.

___

PORSCHE CARRERA CUP DEUTSCHLAND
TIME SCHEDULE – LAUSITZRING

Friday 18 August
09.45 – Practice (60 min)
16.10 – Qualifying (35 min)

Saturday 19 August
11.20 – RACE #1 (30 min)

Sunday 20 August
11.20 – RACE #2 (30 min)

WATCH RACE #1
WATCH RACE #2

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark