Skip to content
Carrera Cup Deutschland: Bastian Buus igen-igen på Porsche-podiet

Press release -

Carrera Cup Deutschland: Bastian Buus igen-igen på Porsche-podiet

Den danske Porsche Junior sikrede endnu en sejr i Porsche Carrera Cup Deutschland, da næstsidste afdeling af det benhårde tyske mærkemesterskab blev afviklet på Red Bull Ring.

Bastian Buus gjorde sig igen bemærket, da han den forgangne weekend stillede op til syvende afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland på Red Bull Ring. Mens den danske Porsche Junior sikrede en tredjeplads i lørdagens løb, kørte Buus med den prestigefyldte sejr i søndagens ræs. De mange point var dog ikke nok til at bevare chancerne for et mesterskab i sæsonfinalen på Hockenheim i næste måned – titlen blev nemlig sikret af rivalen Larry ten Voorde.

Med ni podieresultater henover de sidste 10 løb, Porsche Mobil 1 Supercup og Carrera Cup Deutschland kombineret, har danskeren – der som den eneste i 2023 er på juniorkontrakt med Porsche-fabrikken i Stuttgart – dog for længst bevist, at han hører til blandt de hurtigste Porsche Cup-kørere i verden lige nu.

– Generelt har det været en rigtig god weekend, hvor vi fandt lidt ekstra fart i bilen til søndagens løb. Her fik jeg kæmpet mig til en god position og fik samtidig lidt hjælp af min teamkammerat, Harry King, som skulle give en plads tilbage til en konkurrent, hvilket jeg udnyttede til at smutte med forbi og komme videre til en føring. Det er fantastisk at tage endnu en sejr i det tyske mesterskab, hvor vi har fundet den fart, som vi manglede i begyndelsen af sæsonen. Det havde være fedt at stille op til sæsonfinalen med chancen for at vinde titlen, men nu gælder det i stedet andenpladsen, hvor jeg skal kæmpe mod min egen teamkammerat, Harry King. Det ser jeg frem til, lyder det fra Bastian Buus.

Med weekendens resultater holder Bastian Buus en andenplads i 2023-udgaven af Porsche Carrera Cup Deutschland. Danskeren har 21 point ned til sin teamkammerat fra Allied-Racing, Harry King – og med 25 point til vinderen i hver af afdelingens to løb, er andenpladsen i mesterskabet således åben. Sæsonfinalen afvikles på tyske Hockenheim den 20.-22. oktober.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark