Skip to content
Carrera Cup Deutschland: Bastian Buus sejrede igen – og kom tættere på toppen

Press release -

Carrera Cup Deutschland: Bastian Buus sejrede igen – og kom tættere på toppen

Den danske Porsche Junior sikrede sæsonens anden sejr i sjette afdeling af det tyske mærkemesterskab – og hopper nu frem til en samlet andenplads i stillingen.

Bastian Buus var igen på podiet i Porsche Carrera Cup Deutschland, da sjette afdeling af det tyske mærkemesterskab blev afviklet på Sachsenring den forgangne weekend. Her lykkedes det for den 20-årige Porsche Junior at sikre endnu en suveræn sejr i det ene af weekendens to løb, hvor triumfen blev klaret med en overlegen overhaling på næstsidste omgang – mens andet ræs endte med en tredjeplads. De stærke resultater udløste point til, at Buus rykker op på en foreløbig andenplads i den samlede stilling, nu med to afdelinger tilbage.

– En blandet weekend, vil jeg sige, for selvom jeg er glad for at have sikret sæsonens anden en sejr i et fedt ræs lørdag, så missede jeg chancen for endnu én i søndagens løb. Jeg havde ellers pole position, men kom ikke optimalt afsted, fik kontakt med en anden bil og mistede to positioner. Enormt ærgerligt, for der er stadig en pointmæssig chance for at sikre mesterskabet i år, men det kræver, at jeg maksimerer point i hvert et løb og slutter foran den førende i mesterskabet, hvilket altså ikke lykkedes søndag. På den positive side hopper jeg fra en fjerde- til en andenplads i stillingen, og med to afdelinger og dermed fire løb tilbage kan der stadig nå at opstå muligheder, lyder det fra Bastian Buus.

Bastian Buus og resten af tyske Allied-Racing fortsætter kampen i syvende afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland, som løber af stablen om to uger, den 22.-24. september på den østrigske Formel 1-bane, Red Bull Ring.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark