Skip to content
Porsche Supercup: Bastian Buus i dobbeltangreb på Zandvoort

Press release -

Porsche Supercup: Bastian Buus i dobbeltangreb på Zandvoort

Den danske Porsche Junior kan potentielt sikre titlen i Porsche Mobil 1 Supercup den kommende weekend på Zandvoort, som lægger asfalt til to afdelinger af mesterskabet.

Bastian Buus har været titelfavorit siden premieren på 2023-udgaven af Porsche Mobil 1 Supercup, og siden sejren i sæsonens anden afdeling har den 20-årige Porsche Junior domineret det prestigefyldte mesterskab, som traditionelt afvikles i forbindelse med Formel 1 og overværes af tusindvis af livetilskuere.

Efter at have været på podiet i fire ud af sæsonens foreløbige fem løb har Buus imidlertid opbygget så stort et forspring i mesterskabsstillingen, at danskeren potentielt kan kalde sig mester, når den kommende weekend er omme. Det skyldes da også, at den hollandske Formel 1-bane Zandvoort byder på hele to løb denne weekend, da der kompenseres for et aflyst Imola-løb i foråret.

– Denne weekend bliver sæsonens vigtigste. Jeg vil faktisk sige, at selve kvalifikationen kan blive afgørende, da den bestemmer vores startpositioner for begge løb. En god kvalifikation kan give gode chancer for at lukke mesterskabet, men en dårlig kan sende det hele på bordet igen. Men jeg er ret komfortabel med det hele. Vi har hele sæsonen vist, at vi har god fart og en stærk bil, og egentlig nyder jeg blot at kunne stille klar til weekenden på en føring og dermed i en god position til at tag mesterskabet, lyder det fra Bastian Buus.

– Samtidig er Zandvoort en bane, som passer mig rigtig godt. Flowet passer perfekt til min kørestil, og jeg har sluttet på en andenplads de seneste fire løb, jeg har kørt her. Så generelt ser jeg enormt meget frem til de kommende dage og glæder mig til at komme tilbage til BWT Lechner Racing og forhåbentlig få de resultater, som skal til at for at slutte weekend på optimal vis.

Der resterer i alt tre afdelinger af 2023-udgaven af Porsche Mobil 1 Supercup, hvoraf de to altså afvikles den kommende weekend på Zandvoort, mens finalen køres på Monza allerede i næste uge, 1.-3. september.

Forberedelserne til løbene på Zandvoort begynder med weekendens første og eneste træning fredag den 25. august, efterfulgt af kvalifikation samt første ræs lørdag den 26. august klokken 17.00. Andet og sidste ræs flages grønt søndag den 27. august klokken 11.55. Porsche Mobil 1 Supercup bliver sendt på TV 3 SPORT og Viaplay samt på F1 TV og Eurosport, mens livetiming kan følges direkte på seriens website.

___

PORSCHE MOBIL 1 SUPERCUP
TIME SCHEDULE – ZANDVOORT

Friday 25 August
17.30 – Practice (45 min)

Saturday 26 August
09.50 – Qualifying (30 min)
17.00 – RACE #1 (30 min

Sunday 27 August
11.55 – RACE (30 min)

Watch live: TV3 SPORT, Viaplay, F1 TV, Eurosport

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark