Skip to content
Bastian Buus klar til nye topresultater i Porsche Carrera Cup Deutschland

Press release -

Bastian Buus klar til nye topresultater i Porsche Carrera Cup Deutschland

Efter at have sikret Porsche Supercup-mesterskabet fortsætter Bastian Buus nu pointjagten i Porsche Carrera Cup Deutschland. Sjette afdeling af det tyske mærkemesterskab afvikles på Sachsenring den kommende weekend.

Bastian Buus sikrede i sidste uge – og som den kun anden dansker i historien – den prestigefyldte Porsche Mobil 1 Supercup-titel, hvilket markerede en milepæl i den 20-årige racerkørers karriere. Årets jagt på mesterskabspoint er dog ikke slut for den hurtige Porsche Junior, som den kommende weekend stiller op til sjette afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland.

– Det føles rigtig godt at have fået Supercup-mesterskabet på plads og nu gå videre med Carrera Cup Deutschland, hvor vi ikke har haft den nemmeste start. De seneste par afdelinger har dog været gode med podieresultater og en sejr i seneste ræs på Lausitzring, og selv om der er lidt langt til den førende i mesterskabet, kan vi stadig nå at komme godt op i stillingen. Der er seks løb endnu og dermed masser af point at køre om, og længe matematikken siger, at det er muligt, kan alt ske, lyder det fra Bastian Buus.

Forberedelserne til sjette afdeling af 2023-udgaven af Porsche Carrera Cup Deutschland skydes i gang med træning og kvalifikation fredag den 8. september, mens weekendens to 30-minuttersløb afvikles henholdsvis lørdag den 9. september og søndag den 10. september. Både kvalifikation og løb kan følges live på YouTube.

___

PORSCHE CARRERA CUP DEUTSCHLAND
TIME SCHEDULE – SACHSENRING

Friday 8 September
13.15 – Practice (60 min)
18.25 – Qualifying (35 min)

Saturday 9 September
11.30 – RACE #1 (30 min)

Sunday 10 September
11.30 – RACE #2 (30 min)

WATCH RACE #1
WATCH RACE #2

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark