Skip to content
Porsche Carrera Cup: Bastian Buus kæmper videre for et mesterskab

Press release -

Porsche Carrera Cup: Bastian Buus kæmper videre for et mesterskab

Klare mål for næstsidste afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland på Red Bull Ring, hvor Bastian Buus skal reducere afstanden til den førende for at bevare muligheden for et mesterskab.

Mens Super Cup-mesterskabet for længst er sikret for Bastian Buus, er der stadig et stykke vej til titlen i Porsche Carrera Cup Deutschland, hvor den danske Porsche Junior har mødt hård konkurrence denne sæson. Afstanden til den førende i det tyske mesterskab blev dog reduceret betragteligt på Sachsenring for to uger siden, hvor sæsonens anden løbssejr var med til at sende Buus op på en foreløbig andenplads i mesterskabet.

– Jeg er bagud med 64 point, og dén afstand skal ned på maksimalt 49 point denne weekend, hvis jeg stadig skal have en mesterskabschance i sæsonfinalen. Jeg er selvfølgelig optimistisk og tror på, at det nok skal lade sig gøre, blandt andet fordi, at Red Bull Ring er en af de baner, hvor jeg har haft størst succes, senest med en Supercup-sejr tidligere i år. Det er fedt, at der stadig er noget at kæmpe for, og det holder naturligvis gejsten oppe i hele teamet. Forrige weekend var rigtig god, lad os satse på, at vi kan bære momentet videre, lyder det fra Bastian Buus.

Forberedelserne til syvende afdeling af 2023-udgaven af Porsche Carrera Cup Deutschland skydes i gang med træning og kvalifikation fredag den 22. september, mens weekendens to 30-minuttersløb afvikles henholdsvis lørdag den 23. september og søndag den 24. september. Både kvalifikation og løb kan følges live på YouTube.

___

PORSCHE CARRERA CUP DEUTSCHLAND
TIME SCHEDULE – RED BULL RING

Friday 22 September
11.30 – Practice (60 min)
16.25 – Qualifying (35 min)

Saturday 23 September
11.20 – RACE #1 (30 min)

Sunday 24 September
11.20 – RACE #2 (30 min)

WATCH RACE #1
WATCH RACE #2

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark