Skip to content
Mikkel Jensen inden VM-løb på Spa: Vigtig forberedelse til Le Mans

Press release -

Mikkel Jensen inden VM-løb på Spa: Vigtig forberedelse til Le Mans

Når Mikkel Jensen og teamkammeraterne slipper deres Peugeot 9X8 Hypercar løs på Spa-Francorchamps denne weekend, er det sidste ræs, inden VM-serien rammer Le Mans.

Efter en udfordrende premiere med tekniske problemer og nedbrud på Sebring i marts, lykkedes det for Mikkel Jensen, Jean-Éric Vergne og Paul di Resta at køre et problemfrit løb i anden afdeling af FIA World Endurance Championship på Portimao for to uger siden.

Et skridt i den rigtige retning, udtalte den danske Peugeot-fabrikskører, som den kommende weekend fortsætter arbejdet, når tredje afdeling af verdensmesterskabet for sportsvogne løber af stablen på belgiske Spa-Francorchamps. Dette bliver samtidig sidste stop inden VM-kalenderens højdepunkt, 24-timersløbet på Le Mans.

– Planen for denne weekend er at fortsætte den gode udvikling og opnå et så problemfrit løb som muligt. Vi kan ærligt sige, at Hypercar-programmet foreløbig har været en udfordring for os med tekniske udfordringer og manglende fart, men på Portimao fik vi belønning for vores hårde arbejde. Vi har kun dette løb og en enkelt test til at forberede os inden 24-timersløbet på Le Mans i juni, så der er gearet op alle steder, blandt andet ved at ansætte ekstra ingeniører, så vi kan få bedre styr på projektet. Det er svært at forudsige vores chancer denne weekend, især fordi det skiftende vejr formentlig kommer til at spille en stor rolle, men hvis vi kan lege med i top-fem, vil jeg bestemt mene, at vi kan være godt tilfredse, lyder det fra Mikkel Jensen.

Tredje afdeling af FIA World Endurance Championship indledes med træning og kvalifikation torsdag og fredag, mens det seks timer lange VM-løb flages grønt lørdag den 29. april klokken 12.45. Løbet kan følges live på TV 2 PLAY, Eurosport eller via den officielle WEC-app.

___

FIA WEC 6 HOURS OF SPA
TIME SCHEDULE – SPA-FRANCORCHAMPS

Thursday 27 April
11.30 – Practice #1 (90 min)
16.20 – Practice #2 (90 min)

Friday 28 April
11.00 – Practice #3 (60 min)
17.50 – Qualifying Hypercar (15 min)

Saturday 29 April
12.45 – RACE (6 hours)

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark