Skip to content
Mikkel Jensen inden LMP2-ræs på Laguna Seca: En legendarisk bane

Press release -

Mikkel Jensen inden LMP2-ræs på Laguna Seca: En legendarisk bane

Mikkel Jensen og Steven Thomas melder klar til IMSA-sæsonens første sprintløb, når tredje afdeling af det amerikanske IMSA-mesterskab for LMP2-biler afvikles på Laguna Seca.

Der er lagt op til klassisk amerikansk racerløb, når IMSA-feltet denne weekend gæster Laguna Seca Raceway nær Monterey i det solbeskinnede Californien. Blandt kørerne i LMP2-klassen er Mikkel Jensen, og danskeren ser frem til søndagens to timer og 40 minutter lange ræs på den legendariske bane, hvor han sikrede en sejr i 2021-sæsonen. Denne gang stiller Jensen atter op i LMP2-klassen, hvor han skal dele sin Oreca-racer med amerikaneren Steven Thomas.

– Det er to år siden, jeg sidst har kørt på Laguna Seca, så jeg ser virkelig frem til weekenden. Det er en vildt fed bane, som jeg har gode minder fra, og formentlig en af de mest legendariske amerikanske racerbaner blandt alle dem, som har spillet computerspillet Gran Turismo. I virkelighedens verden er den ret tricky, da grebet er ekstremt lavt på grund af alt det grus og sand, som blæser ind over asfalten. Samtidig har vi ikke haft mulighed for at teste forud for løbet, så de to træningssessions inden kvalifikationen bliver vigtige. Det bliver det første sprintløb efter 24-timersløbet på Daytona og 12-timersløbet på Sebring, så der er lagt op til et benhårdt løb, hvor hver eneste omgang tæller, lyder det fra Mikkel Jensen.

Mikkel Jensen, Steven Thomas og resten af holdet bag TDS Racing tog fredag hul på forberedelserne til tredje afdeling af IMSA WeatherTech SportsCar Championship for LMP2-biler og skal kæmpe mod syv andre teams om startplaceringen, når kvalifikationen afvikles lørdag eftermiddag lokal tid. Det to minutter og 40 minutter lange ræs flages grønt søndag klokken 12.10 lokal tid – det er klokken 21.10 i Danmark. Løbet kan følges live på Viaplay.

___

IMSA MOTUL COURSE DE MONTEREY
TIME SCHEDULE – LAGUNA SECA

Friday 12 May
4.05 PM (01.05) – Practice #1 (90 min)

Saturday 13 May
8.55 AM (17.55) – Practice #2 (75 min)
1.20 PM (22.20) – Qualifying LMP2 (15 min)

Sunday 14 May
12.10 PM (21.10) – RACE (2 hours 40 minutes)

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark