Skip to content
Mikkel Jensen inden VM-løb i Portugal: Vi bliver ved med at kæmpe

Press release -

Mikkel Jensen inden VM-løb i Portugal: Vi bliver ved med at kæmpe

Mikkel Jensen er tilbage i VM-seriens topklasse den kommende weekend, hvor danskeren stiller op for Team Peugeot TotalEnergies i anden afdeling af FIA World Endurance Championship på Portimao.

Det har været en udfordrende start på årets udgave af FIA World Championship for Mikkel Jensen og resten af holdet bag Team Peugeot TotalEnergies, som kæmpede med tekniske problemer i sæsonpremieren på Sebring International Raceway i marts. Danskeren ser imidlertid frem til anden afdeling af VM-serien med fornyet energi, for det franske hold kommer til Portimao efter en vellykket test.

– Sebring var en hård ilddåb for vores nye Peugeot 9X8. Vi lykkedes aldrig med at finde et setup, som fungerede på den rå bane, hvor vi samtidig havde store udfordringer med transmissionen, som sendte begge holdets biler ud af kampen. Det er hårde tider for os lige nu, men der er ingen anden vej frem end at blive ved med at kæmpe, og det har vi blandt andet gjort ved at teste bilerne forud for anden afdeling i Portugal. Umiddelbart virker Portimao til at være en bane, som passer bedre til vores bil, og vi bliver ved med at sikre os data, som er med til at gøre os bedre, lyder det fra Mikkel Jensen.

– Vi er bestemt mere positive, end vi var forud for Sebring-løbet, men vi forventer stadig ikke at være med helt fremme i feltet. Fokus er fortsat at samle erfaring, som vi kan tage videre til tredje afdeling på Spa-Francorchamps, som så er sidste ræs inden det helt store løb på Le Mans. Det er en hård kamp, men resultaterne skal nok komme.

Anden afdeling af FIA World Endurance Championship indledes med træning og kvalifikation fredag og lørdag, mens det seks timer lange VM-løb flages grønt søndag den 16. april klokken 12.00 lokal tid – det er klokken 13.00 i Danmark. Løbet kan følges live på TV 2 PLAY, Eurosport eller via den officielle WEC-app.

___

WEC 6 HOURS OF PORTIMAO
TIME SCHEDULE – AUTODROMO INTERNACIONAL ALGARVE

Friday 14 April
10.30 (11.30) – Practice #1 (90 min)
15.30 (16.30) – Practice #2 (90 min)

Saturday 15 April
11.15 (12.15) – Practice #3 (60 min)
16.20 (17.20) – Qualifying Hypercar (15 min)

Sunday 16 April
12.00 (13.00) – RACE (6 hours)

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark