Skip to content
Lamborghini Super Trofeo: Frederik Schandorff klar til travl sæsonafslutning

Press release -

Lamborghini Super Trofeo: Frederik Schandorff klar til travl sæsonafslutning

Travl uge forude for Frederik Schandorff, som stiller op til femte afdeling af Lamborghini Super Trofeo på Vallelunga den kommende weekend – før sæsonfinalen og verdensfinalen løber af stablen den 16.-19. november.

Ved siden af European Le Mans Series og en fuld sæson i IMSA WeatherTech SportsCar Championship deltager Frederik Schandorff også i 2023-udgaven af Lamborghini Super Trofeo Europe. Her deler den 26-årige dansker og Hongkong-køreren Alex Au en Huracán Super Trofeo-racer fra Target Racing – og makkerparret har domineret Pro/Am-klassen siden sæsonens første afdeling.

Da Schandorff måtte udeblive fra fjerde afdeling grundet et clash med IMSA-kalenderen, er danskeren nu dumpet ned på en tredjeplads i kampen om kørertitlen. Teamkammeraten fører dog stadig mesterskabet, og målet for årets to sidste afdelinger er netop at sikre Alex Au en plads på det øverste mesterskabspodie. Derudover sigter Schandorff også efter at vinde den prestigefyldte verdensfinale, hvor alle nationale Super Trofeo-mesterskabet mødes i ét stort opgør – en finale, hvor danskeren tog den generelle sejr i 2019.

– Det bliver fedt at komme tilbage i Super Trofeo-serien igen. Det er et superfedt mesterskab med heftige kampe og masser af action, og der er nogle stærke teams og dygtige kørere med i kampen. Vores mål er at sikre mesterskabet for Alex (Au, red.), og selv om jeg selv har misset en afdeling, er jeg stadig med i kampen om et mesterskabstrofæ. Vi har haft en stærk sæson indtil videre, så planen er ganske enkelt at bevare det stærke moment. Drømmescenariet er at sikre holdet et kørermesterskab og samtidig vinde verdensfinalen i Pro/Am-klassen, lyder det fra Frederik Schandorff.

Femte afdeling af Lamborghini Super Trofeo Europe skydes i gang med træning og kvalifikation lørdag den 11. november, mens weekendens to 50-minutters sprintløb finder sted søndag den 12. november. Begge løb kan følges live på YouTube.

___

LAMBORGHINI SUPER TROFEO EUROPE
TIME SCHEDULE – VALLELUNGA

Saturday 11 November
09.40 – Practice #1
11.50 – Practice #2
15.40 – Qualifying #1
16.10 – Qualifying #2

Sunday 12 November
10.55 – RACE #1 (50 min)
14.45 – RACE #2 (50 min)

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark