Skip to content
Lamborghini Super Trofeo: Teknisk defekt sendte Schandorff og Au ud af titelkampen

Press release -

Lamborghini Super Trofeo: Teknisk defekt sendte Schandorff og Au ud af titelkampen

Katastrofal Super Trofeo-weekend for Frederik Schandorff og Alex Au, som måtte trækkes sig ud af mesterskabskampen med en defekt motor i sæsonens næstsidste afdeling på Vallelunga.

Det blev slet ikke den Super Trofeo-weekend, som Frederik Schandorff og Alex Au havde håbet på. Med lovende udsigt til at slutte første ræs på podiet måtte danskeren nemlig udgå med en motorskade i holdets Lamborghini Huracán Super Trofeo-racer. Makkerparret fik stillet en reservebil til rådighed af løbsledelsen – men en protest fra et konkurrerende team betød, at Schandorff og Au måtte parkere bilen undervejs i weekendens andet ræs.

Eftersom Frederik Schandorff missede fjerde afdeling af Lamborghini Super Trofeo Europe tidligere på året var danskeren på forhånd ude af stand til at kæmpe med om kørertitlen i Pro/Am-mesterskabet. Målet med femte afdeling i Barcelona var at sikre en fortsat mesterskabsføring for Alex Au.

– Ingen point til os denne weekend, hvilket betyder, at vi nu ikke længere har mulighed for at kæmpe med om mesterskabet. Det er enormt ærgerligt, for vi havde potentiale til to podiepladser, hvilket havde betydet, at vi kunne stille op til finalen med en fortsat føring til Alex (Au, red.), lyder det fra Frederik Schandorff.

– Selvom Lamborghini straks gav os en ny motor var det urealistisk for teamet at nå at skifte den inden starten på andet løb. Derfor stillede løbsledelsen en reservebil til rådighed, men det må have konfliktet med reglementet, for vi blev bedt om at parkere den midt under løbet efter en protest fra et konkurrerende team. Det er naturligvis enormt skuffende, men det er, hvad det er, og nu kigger vi frem mod verdensfinalen i næste weekend, hvor vi får en ny mulighed for at slutte sæsonen af på en god måde.

Sjette og sidste afdeling af Lamborghini Super Trofeo Europe afvikles allerede den kommende uge, 16.-17. november, mens verdensfinalerne – hvor både de europæiske, amerikanske og asiatiske serier samlet i ét stort opgør – løber af stablen den 18.-19. november.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark