Skip to content
Dansk triumf i Italien: Frederik Schandorff vandt Super Trofeo-verdensfinalen

Press release -

Dansk triumf i Italien: Frederik Schandorff vandt Super Trofeo-verdensfinalen

Stærkt comeback for Frederik Schandorff, Alex Au og resten af Target Racing, som vandt begge løb i verdensfinalerne og sikrede det ultimative Lamborghini Super Trofeo-trofæ på Vallelunga.

En udfordrende Lamborghini Super Trofeo-sæson endte søndag eftermiddag magisk for Frederik Schandorff, som sammen med Hongkong-køreren Alex Au og Target Racing lykkedes med at vinde begge løb i verdensfinalen og dermed sikrede det ultimative Super Trofeo-trofæ.

Lamborghini Super Trofeo World Finals markerer traditionelt sæsonafslutningen på mærkeserien og samler teams og kørere fra alle Super Trofeo-mesterskaber i Europa, USA og Asien i ét kæmpe opgør. Tæt på 100 biler stillede op til dette års verdensfinaler – det 10. event i seriens historie – som var fordelt på fire klasser, der hver skulle gennemføre to 50 minuttersløb med kørerskifte.

– Det var lige dét, vi drømte om! En motordefekt sendte os ud af kampen om Pro/Am-mesterskabet i årets næstsidste afdeling, så vi satte i stedet alt ind for at sikre os VM-titlen. Vi vidste, at vi havde farten til at kæmpe med, og en pole position til det ene løb gjorde os kun endnu mere optimistiske. Men man ved aldrig, hvad der kan ske i dén her serie. Konkurrencen er benhård, og man er oppe imod nogle enormt dygtige kørere og teams. Derfor er vi kun endnu mere stolte over at vinde begge løb og dermed sætte en tyk streg under vores performance. Kæmpe tak til min teamkammerat, Alex (Au, red.), og til hele holdet bag Target Racing, lyder det fra Frederik Schandorff.

Det er anden gang i karrieren, at Frederik Schandorff vinder en VM-titel i Lamborghini Super Trofeo-serien. Den 26-årige dansker sikrede sig nemlig Pro-titlen i 2019.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark