Skip to content
Eurocup-3: Sebastian Øgaard sikrede sejr og oprykning i mesterskabet

Press release -

Eurocup-3: Sebastian Øgaard sikrede sejr og oprykning i mesterskabet

Det danske formeltalent sikrede som håbet sæsonens første sejr og rykkede nærmere mesterskabstoppen i femte afdeling af Eurocup-3 blev på Circuito de Jerez.

Sebastian Øgaard håbede på en sejr, og dét var præcis, hvad det unge formeltalent fik, da femte afdeling af Eurocup-3 blev afviklet på spanske Circuito de Jerez den forgangne weekend. Efter at have sluttet lige udenfor podiet på en fjerdeplads i lørdagens ræs, kørte danskeren en sejr hjem søndag – og rykkede op til en foreløbig andenplads mesterskabsstillingenen.

– Stærk weekend! Den startede udfordrende, men sluttede perfekt. Vi kæmpede lidt med farten lørdag, hvor jeg sluttede syver i kvalifikationen og firer i løbet. Efter at have analyseret data lavede vi nogle ændringer på bilen, hvilket hjalp tydeligt. Jeg var nu næsthurtigst i kvalifikationen søndag, kun en halv tiendedel fra pole position, og i løbet tog jeg føringen under starten og forsvarede den hele vejen til mål. Det var fantastisk endelig at mærke effekten af alt vores hårde arbejde, og nu gælder det bare om at bevare momentet og gøre det lige så godt i sæsonens tre sidste afdelinger, lyder det fra Sebastian Øgaard.

Sebastian Øgaard holder nu en foreløbig andenplads i mesterskabsstillingen i 2023-udgaven af Eurocup-3 – kun syv point fra den førende. Næste afdeling af juniormesterskabet afvikles allerede den kommende uge, 30. september til 1. oktober, på den tidligere portugisiske Formel 1-bane, Estoril.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark