Skip to content
Eurocup-3: Sebastian Øgaard på podiet – og tættere på mesterskabsføring

Press release -

Eurocup-3: Sebastian Øgaard på podiet – og tættere på mesterskabsføring

Sjette afdeling af Eurocup-3 sikrede Sebastian Øgaard en god mængde point, og det unge danske talent er nu endnu tættere på at overtage føringen i det benhårde juniormesterskab.

Målet var at følge sidste uges succesfulde weekend op med endnu en sejr, men Sebastian Øgaard måtte dog tage til takke med en andenplads som bedste resultat i sjette afdeling af Eurocup-3, som blev afviklet lørdag og søndag på portugisiske Estoril. Sammen med en fjerdeplads udløste det imidlertid point nok til, at den 19-årige dansker nu er endnu tættere på at overtage føringen i mesterskabet – kun fem point fra toppen.

– Vi kæmpede lidt med bilen i lørdagens løb, hvor jeg startede fra en P2, men desværre ikke havde fart nok til at holde mig indenfor podiet. Ligesom i sidste uge fik vi herefter analyseret os frem til et bedre setup til søndagens løb, hvor jeg fik kørt mig op fra en femteplads til en andenplads. Det var et fedt ræs med nogle gode overhalinger, og som en bonus for mig fik den mesterskabsførende tildelt en drive-through-straf, hvilket betød, at han fik færre point med hjem fra weekenden, end jeg gjorde. Nu ligger vi endnu stærkere til at komme helt i top, og dét er planen for mesterskabets to sidste afdelinger, lyder det fra Sebastian Øgaard.

Mens Sebastian Øgaard blot har fem points afstand op til den mesterskabsførende, franskmanden Esteban Masson fra Campos Racing, har danskerens egen teamkammerat fra MP Motorsport, spanske Mari Boya, nærmet sig bagfra og holder nu tredjepladsen, kun ét point længere nede. Der er således lagt op til endnu en spændende weekend, når syvende afdeling af Europcup-3 afvikles på den spanske racerbane Circuit Ricardo Tormo i Valencia om to uger, 14.-15. oktober.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark