Skip to content
Sebastian Øgaard klar til start i Eurocup-3 på Spa-Francorchamps

Press release -

Sebastian Øgaard klar til start i Eurocup-3 på Spa-Francorchamps

Det 19-årige formeltalent har store forventninger til første afdeling af det nye Eurocup-3, som finder sted på Spa-Francorchamps den kommende weekend. Målet er et mesterskab.

Når Sebastian Øgaard stiller til start i første afdeling af Eurocup-3 på Spa-Francorchamps den kommende weekend, er det med høje forventninger. Det 19-årige formeltalent fra jyske Ejstrupholm har som mål at vinde 2023-mesterskabet i den nye juniorserie, og derfor skal sæsonpremieren på den belgiske Formel 1-bane være en succes.

– Jeg er utrolig spændt. Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og køre og se, hvor vi ligger i forhold til konkurrenterne. Målet for weekenden er ret enkelt at komme godt fra start, sikre nogle gode point og dermed skabe en gode baseline for resten af sæsonen. Dét tror jeg, vi kan. Serien tillader kun to testdage før sæsonstarten, men vores forberedelser i Valencia gik godt, og jeg er ret optimistisk inden sæsonpremieren. Det er først, når weekenden er overstået, at vi ved, hvor hurtige vi er. Jeg tror og håber, at vi starter sæsonen stærkt, lyder det fra Sebastian Øgaard.

Første afdeling af 2023-udgaven af Eurocup-3 begyndte med to træningssessions torsdag, mens weekendens to kvalifikationer samt første 30-minutters løb afvikles fredag den 5. maj. Weekendens andet og sidste ræs finder sted lørdag den 6. maj. Løbene kan streames på seriens eget website.

EUROCUP-3
TIME SCHEDULE – SPA-FRANCORCHAMPS

Friday 5 May
14.25 – Qualifying #1 (15 min)
14.48 – Qualifying #2 (15 min)
17.20 – RACE #1 (30 min + 1 lap)

Saturday 6 May
09.15 – RACE #2 (30 min + 1 lap)

WATCH RACE LIVE

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark