Skip to content
Jan Magnussen efter Carrera Cup-premiere: Fedt at være tilbage igen

Press release -

Jan Magnussen efter Carrera Cup-premiere: Fedt at være tilbage igen

To femtepladser til Jan Magnussen, som udfordrede nogle af Skandinaviens hurtigste Porsche-kørere til sæsonpremieren på Carrera Cup Scandinavia på Anderstorp Raceway.

For fjerde sæson i træk er Jan Magnussen på deltagerlisten i Porsche Carrera Cup Scandinavia, og den 49-årige racerkører udfordrede således feltet i sæsonpremieren på 2023-udgaven, som fandt sted på den tidligere Formel 1-bane Anderstorp Raceway den forgangne weekend.

Trods Magnussen ikke har haft den samme mængde tid til test og forberedelse som sine konkurrenter i den skandinaviske Porsche-serie, lykkedes det alligevel for danskeren at sikre to femtepladser i weekendens to sprintræs. Her startede Jan Magnussen fra henholdsvis en syvende- og en ottendeplads og formåede således at hente positioner i begge løb.

– Først og fremmest var det fedt at være tilbage i Carrera Cup igen. Stor tak til Porsche Sverige for at give mig mulighed for igen at være med i udvalgte løb i sæsonen. Det er en stærk serie med en dygtige talenter, som virkelig giver den gas. Løbene er korte og intense, lidt som de danske DTC- og TCR-løb, hvilket betyder heftige kampe og infights. Alene at komme på podiet blandt de her gutter er virkelig en præstation, så jeg er godt tilfreds med weekendens to femtepladser. Det er en god start på sæsonen, og så må vi forsøge at være endnu stærkere næste gang. Tusind tak til Mtech Competition for et godt arbejde denne weekend, lyder det fra Jan Magnussen.

Næste opgave for Jan Magnussen er allerede den kommende weekend, 20.-21. maj, hvor han stiller op for Auto Lounge Racing i sæsonpremieren på TCR Denmark 2023 på FDM Jyllandsringen. Herefter rejser danskeren til Le Mans, hvor han den 7.-11. juni deltager i både Michelin Le Mans Cup for GMB Motorsport samt i det berømte 24-timersløb for ParkOne Racing og Inter Europol Competition.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark