Skip to content
Frederik Schandorff 0,007 sekund fra pole på Lime Rock

Press release -

Frederik Schandorff 0,007 sekund fra pole på Lime Rock

Danskeren starter i forreste startrække i GTD-klassen, når syvende afdeling af IMSA WeatherTech SportsCar Championship flages grøn på Lime Rock Park.

Efter en podieplacering i Canada for to uger siden er Frederik Schandorff ekstra motiveret efter endnu et topresultat denne weekend, når syvende afdeling af det amerikanske IMSA-mesterskab for GTD-biler finder sted på Lime Rock Park i Connecticut. Og danskeren er kommet godt fra start, eftersom han fredag aften dansk tid kvalificerede Inception Racing-teamets McLaren 720 S, som han deler med amerikanske Brendan Iribe, til en andenplads på startgridden – blot syv tusindedele fra den pole-vindende bil i GTD-klassen.

– Det var en tæt kvalifikation, og det tyder på et spændende ræs. Det var også min første kvalifikation i IMSA-mesterskabet, eftersom det normalt er bronzekøreren, som kører kvalifikationen i vores klasse, og jeg er godt tilfreds. Løbet denne weekend er lidt specielt, da det er ét ud af kun to løb i sæsonen, hvor der udelukkende deltager GTD-biler, og dermed skal vi ikke tage hensyn til de hurtigere LMP- og GTP-biler. Umiddelbart tror jeg bestemt, at vi kan videreføre farten fra forrige weekend og sikre os et nye podie, men lad os nu se. Det starter i hvert fald godt, og vi er klar til kamp, lyder det fra Frederik Schandorff.

Lørdagens to timer og 40 minutter lange IMSA-løb skydes i gang klokken 12.10 lokal tid – det er klokken 18.10 i Danmark. Løbet kan følges live på Viaplay.

___

IMSA FCP EURO NORTHEAST GRAND PRIX
TIME SCHEDULE – LIME ROCK PARK

Saturday 22 July
12.10 PM (18.10) – RACE (2 hours 40 min)

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

Travl Schandorff klar til at forsvare Super Trofeo-føring på Nürburgring

Travl Schandorff klar til at forsvare Super Trofeo-føring på Nürburgring

Det er sjette weekend i træk, Frederik Schandorff stiller op til et racerløb, når han den kommende weekend skal forsvare føringen i Lamborghini Super Trofeo Europe på Nürburgring.
Der er fart på Frederik Schandorff for tiden, både på banen og mellem banerne, for danskeren har nemlig de seneste mange uger rejst fra løb til løb flere weekender i træk. Den kommende weekend er ingen undtagelse, for

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark