Skip to content
Frederik Schandorff på dobbeltpodium i Lamborghini Super Trofeo-premiere

Press release -

Frederik Schandorff på dobbeltpodium i Lamborghini Super Trofeo-premiere

Den danske racerkører sikrede en sejr og en andenplads i sæsonpremieren på Lamborghini Super Trofeo Europe og fører nu Pro-Am-mesterskabet.

Frederik Schandorff har fået en suveræn start på 2023-udgaven af Lamborghini Super Trofeo Europe, som blev skudt i gang på den franske Formel 1-bane Paul Ricard denne weekend. Sammen med Hongkong-køreren Alex Au sikrede danskeren nemlig en sejr og en andenplads i de to 50-minuttersløb, hvilket sender makkerparret op på en foreløbig føring i Pro-Am-mesterskabet.

– Fantastisk start på noget, som tyder på en spændende sæson. Det er fedt at være tilbage i Lamborghini Super Trofeo-serien igen. Det er et benhårdt mesterskab med fede biler, tætte kampe og en god blanding af strategi og fuld gas. Alex (Au, red.) leverede et stærkt arbejde denne weekend, og det samme gjorde hele holdet bag Target Racing. Det styrker naturligvis motivationen at begynde året med to topresultater og en føring i mesterskabet, så nu skal vi bare holde stilen højt herfra, lyder det fra Frederik Schandorff.

Anden afdeling af Lamborghini Super Trofeo Europe afvikles den 29. juni til 1. juli på belgiske Spa-Francorchamps.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

Travl Schandorff klar til at forsvare Super Trofeo-føring på Nürburgring

Travl Schandorff klar til at forsvare Super Trofeo-føring på Nürburgring

Det er sjette weekend i træk, Frederik Schandorff stiller op til et racerløb, når han den kommende weekend skal forsvare føringen i Lamborghini Super Trofeo Europe på Nürburgring.
Der er fart på Frederik Schandorff for tiden, både på banen og mellem banerne, for danskeren har nemlig de seneste mange uger rejst fra løb til løb flere weekender i træk. Den kommende weekend er ingen undtagelse, for

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark