Skip to content
Formula Racing sikrede point i udfordrende ELMS-løb

Press release -

Formula Racing sikrede point i udfordrende ELMS-løb

Anden afdeling af European Le Mans Series blev en hård omgang for Formula Racing, som kæmpede sig i mål på niendepladsen i det benhårde GT3-felt.

Formula Racing ankom til årets anden afdeling af European Le Mans Series med stor optimisme efter holdets sejr i sæsonåbneren i Barcelona tre uger forinden. Men netop triumfen i første afdeling var med til at gøre den forgangne weekends firetimersløb på Paul Ricard svært for Nicklas Nielsen, Conrad Laursen og Johnny Laursen. Trioen blev nemlig tildelt 30 kilos succesballast, hvilket blev afgørende i det tætte GT3-felt.

– Vi vidste på forhånd, at weekenden ville blive hård med den ekstra vægt, og vi kunne ikke matche konkurrenterne på farten. Vi blev dog især udfordret af en safetycar som ramte os lige efter et pitstop og satte os en omgang bagud. Hele holdet leverede dog igen en kæmpe indsats, og det var især godt at se vores 17-årige talent, Conrad, som overtog bilen på en ottendeplads og kørte os op på en femteplads i sit første stint, lyder det fra Allan Jørgensen.

– Vi havde ikke farten til en sejr denne weekend, men et podie havde været realistisk, hvis ikke vi havde mistet en omgang til den safetycar. Jeg synes, vi kørte et stærkt løb uden fejl og problemer, vi var bare enormt uheldige. Det vigtigste er, at vi kom i mål med bilen og sikrede point nok til at blive i toppen af mesterskabet, lyder det fra Nicklas Nielsen.

– Farten var bestemt et issue for os, men generelt synes jeg, at vi var godt med i løbet. Havde vi ikke ramt den safetycar uheldigt, kunne vi have kæmpet med om et topresultat. Jeg er meget tilfreds med min egen indsats og begynder efterhånden at føle mig godt tilpas i bilen og langdistanceformatet. Vi vender tilbage endnu stærkere i næste afdeling på Imola, lyder det fra Conrad Laursen.

– Paul Ricard er ikke en bane, du ønsker at miste en omgang på, så vores løb blev temmelig meget afgjort lige dér. Det var sort uheld, men når dét er sagt, så synes jeg, at vi leverede det bedste, vi kunne, denne weekend. Vi fik bilen over målstregen og sikrede point, og med fire afdelinger endnu er vi stadig i den rigtige ende at mesterskabstabellen, lyder det fra Johnny Laursen.

Med niendepladsen på Circuit Paul Ricard indtager Formula Racing fjerdepladsen i GT3-mesterskabet i European Le Mans Series, blot otte point fra den førende bil. Tredje afdeling af det europæiske sportsvognsmesterskab finder sted på italienske Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari, bedre kendt som Imola, den 5.-7. juli.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark