Skip to content
Bastian Buus udfordret i GTWC Asia-åbner

Press release -

Bastian Buus udfordret i GTWC Asia-åbner

Den danske Porsche-kører sikrede et podie trods svære udfordringer i første afdeling af GT World Challenge Asia i Malaysia.

Det blev en blandet weekend for Bastian Buus, som lørdag-søndag debuterede i GT World Challenge Asia på Sepang International Circuit i Malaysia sammen med kinesiske Phantom Global Racing. Den danske Porsche-kører og hans thailandske teamkammerat, Vutthikorn Inthraphuvasa, lykkedes aldrig med at finde farten i deres Porsche 911 GT3 R, og kun takket være strategi sikrede duoen et podie i weekendens ene løb.

– Det blev en udfordrende weekend, mildest talt. Vi var slet ikke med på farten, og 21. og en 19. plads i kvalifikationen talte sit ret tydelige sprog. I lørdagens løb blev heldigvis vi reddet af et regnvejr, hvor ren strategi gjorde det muligt for os at slutte på en andenplads i Pro/Am-klassen og som firer generelt. Om søndagen var det tørt igen, og så var der ikke meget at gøre, lyder det fra Bastian Buus.

– Der var halvandet til to sekunders afstand op til den hurtigste Porsche, så der er ingen tvivl om, at der er et eller andet fundamentalt galt med vores setup, og samtidig havde vi også problemer med bremserne. Nu skal vi have gennemgået det hele og fundet ud af, hvad vi gør forkert, inden det går løs med næste afdeling i Thailand. En ærgerlig start, men jeg ser frem til at komme tilbage igen, for det er en vildt fed serie, og vi har et stærkt crew omkring os, lyder det fra Bastian Buus.

Anden afdeling af GT World Challenge Asia finder sted på Chang International Circuit i Thailand den 11.-12. maj.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark