Skip to content
Bastian Buus efter ALMS-ræs i Dubai: En hård omgang

Press release -

Bastian Buus efter ALMS-ræs i Dubai: En hård omgang

Den danske Porsche-kører sluttede på en 12. plads i tredje afdeling af Asian Le Mans Series, som blev afviklet på Dubai Autodrome søndag.

Det blev en udfordrende weekend for danske Bastian Buus, thailandske Tanart Sathienthirakul og indonesiske Setiawan Santoso, som endte på en 12. plads i GT3-klassen i tredje afdeling af Asian Le Mans Series. Dermed sluttede trekløveret fra Earl Bamber Motorsport fem pladser bedre, end de startede i det fire timer lange racerløb, som blev afviklet på Dubai Autodrome søndag formiddag dansk tid – men det er dog ikke noget, som gør Buus tilfreds.

Det var et svært løb. Vi vidste fra start, at vi ikke have farten til at levere et topresultat, så vi havde fokus på at køre et fejlfrit ræs og måske hente noget dér. Det lykkedes desværre ikke, da vi ret tidligt i løbet fik en drive-through-straf, grundet en uheldig returnering til banen efter en afkørsel. Da jeg senere overtog bilen, blev det så min opgave at køre os tilbage på den førende omgang, og jeg er ret godt tilfreds med mit stint, hvor jeg fik overhalet en del biler. Vi var dog i mellemtiden kommet ud af pitrytmen og måtte derfor tage et ekstra stop til sidst i løbet for at have brændstof nok til at køre i mål, hvilket igen kostede positioner. Vi sluttede P12 efter at have startet P17, så bestemt en forbedring fra vores startposition, men naturligvis slet ikke et resultat, som vi er tilfredse med, lyder det fra Bastian Buus.

– Men vi kæmper videre, der er to afdelinger endnu, og vi lærer en masse nyt for hvert løb, vi kører, og forhåbentligt kan vi sætte det hele godt sammen til finalenweekenden i næste uge og slutte mesterskabet af med et godt resultat. Stor tak til hele holdet og til vores support fra Porsche Motorsport for et stærkt arbejde denne weekend.

Fjerde og femte afdeling af Asian Le Mans Series afvikles på Formel 1-banen i Abu Dhabi allerede den kommende weekend, 10.-11. februar. Ligesom de øvrige afdelinger vil disse to løb kunne ses live på seriens egen YouTube-kanal.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark