Skip to content
GT4 European Series: Oskar Kristensen klar til optur på Hockenheim

Press release -

GT4 European Series: Oskar Kristensen klar til optur på Hockenheim

Efter en foreløbigt udfordrende sæson håber Oskar Kristensen på topresultater, når anden halvdel af GT4 European Series skydes i gang på tyske Hockenheim denne weekend.

Mens de tre første afdelinger af GT4 European Series ikke har udløst point, har Oskar Kristensen store forventninger til fjerde runde af GT4-mesterskabet, som løber af stablen på tyske Hockenheimring den kommende weekend. Kristensen sikrede nemlig i 2023 to fjerdepladser på den tyske Formel 1-bane, som er en af danskerens personlige favoritter.

– Hockenheim var god ved os i sidste sæson, og eftersom jeg virkelig føler, at jeg har udviklet mig hen over den første halvdel af sæsonen, ser jeg frem til denne weekend. Desværre har vi endnu ikke formået at sikre point i år, og det skyldes blandt andet en række tekniske udfordringer og uheldige episoder. Jeg synes, vi har vist, at farten er der, vi mangler bare at sætte den perfekte weekend sammen. Det håber jeg så på, vi gør på Hockenheim, som i min bog er en utrolig fed bane, og hvor vi foreløbig har haft et par lovende testdage med hele holdet, lyder det fra Oskar Kristensen.

Oskar Kristensen stiller op for sit faste team, tyske Allied-Racing, hvor han deler sin Porsche 718 Cayman GT4 med polske Maksymilian Angeland. Fjerde afdeling af GT4 European Series indledes med officielle træningssessioner fredag den 19. juli. Weekendens første 60-minuttersløb flages grønt lørdag den 20. juli klokken 15.50, mens andet ræs afvikles søndag den 21. juli klokken 11.50. Begge weekendes løb kan ses live på YouTube

WATCH RACE #1 LIVE
WATCH RACE #2 LIVE

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark