Skip to content
GT4 European Series: Oskar Kristensen håber på topresultater på Monza

Press release -

GT4 European Series: Oskar Kristensen håber på topresultater på Monza

Legendariske Monza lægger asfalt til femte afdeling af GT4 European Series, hvor Oskar Kristensen og resten af Allied-Racing håber at veksle sæsonens gode fart til topresultater.

Mens Oskar Kristensen ved flere lejligheder har markeret sig blandt de hurtigste Porsche-kørere i GT4 European Series, har topresultaterne indtil videre ladet vente på sig. Det håber det 18-årige talent at lave om på i den kommende weekend, hvor femte og næstsidste afdeling af det benhårde europæiske GT4-mesterskab afvikles på italienske Monza.

– Jeg elsker Monza, det er et ikonisk sted med masser af historie, og for mig har det en særlig betydning, da det er banen, hvor jeg opnåede en andenplads i mit allerførste GT4-løb. Så jeg har rigtig gode minder fra Monza og ser frem til forhåbentlig at kunne skabe nogle nye i den kommende weekend. Det spidser til nu, og det er ved at være sidste chance for at vise nogle resultater. Generelt har vi været hurtige i løbene, nu skal vi bare have kvalifikationen med, så vi kan starte længere fremme og maksimere vores muligheder, og så ellers holde os uden for problemer og undgå uheldige situationer, lyder det fra Oskar Kristensen.

Oskar Kristensen stiller op for sit faste team, tyske Allied-Racing, hvor han deler sin Porsche 718 Cayman GT4 RS med polske Maksymilian Angelard. Femte afdeling af GT4 European Series indledes med officielle træningssessioner fredag den 20. september, mens weekendens første 60-minutters løb flages grønt lørdag den 21. september klokken 17.00. Andet løb afvikles søndag den 22. september klokken 12.35. Begge weekendens løb kan ses live på YouTube

WATCH RACE #1 LIVE
WATCH RACE #2 LIVE

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director

Related content

CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark