Skip to content
Bastian Buus inviterer til kickoff to steder i Danmark

News -

Bastian Buus inviterer til kickoff to steder i Danmark

Officiel åbning af Flatout Club House i Kolding plus et eksklusivt event hos Haaning Collection i Bagsværd. Skal du med til kickoff for Bastian Buus Racing?

2023 blev året, hvor Bastian Buus kørte en fuld sæson som officiel Porsche Junior og nåede sit mål om at vinde den internationale mærkeserie Porsche Mobil 1 Supercup – i øvrigt som den yngste kører nogensinde. Dette er dog blot nogle af højdepunkterne for året, der gik, og mange nye venter i 2024, som bliver den travleste sæson for Bastian Buus nogensinde.

Nu har du chancen for at opleve Bastian Buus fortælle om sin karriere og om planerne og ambitionerne for 2024, når den 20-årige racerkører inviterer til kickoff to steder i Danmark. Dette er både en chance for at møde Bastian Buus, som sigter mod toppen af sportsvognsracing og samtidig en mulighed for at få et indblik i erhvervsnetværket Flatout Club og dets spændende aktiviteter for 2024.

Den 23. januar (fra kl. 17-21) går det løs hos Haaning Collection i Bagsværd nord for København. Her bydes der blandt andet på eksklusiv rundvisning i den store og imponerende familiedrevne bilsamling, som er opbygget gennem mere end 60 år, og som blandt andet tæller mere end 90 biler, 30 motorcykler, 20 knallerter og 11.000 modelbiler, racersimulator, café og meget mere. Alt sammen i flotte og arkitekttegnede omgivelser, som rummer en passioneret atmosfære.

Den 25. januar (fra kl. 16-21) åbnes dørene så for første gang for Flatout Club House i Kolding, som er det nye hovedsæde for både erhvervsnetværket og for Bastian Buus Racing. Her vil der være præsentation af det nye hus og dets spændende faciliteter – blandt andet muligheden for at få opbevaret sin specialbil – og man vil kunne komme tæt på racerkørerens egen 525-hestes Porsche 911 GT3 RS og de mange pokaler, som er sikret indtil nu.

Man vil også kunne tage et kig i shoppen med Bastian Buus-merchandise eller på udstillingen af innovative tagtelte og grej fra outdoorspecialisten Moby Mountain samt andre udstillinger fra Flatout Club-medlemmer.

Både i Bagsværd og i Kolding vil Bastian Buus holde indlæg om sin karriere og sit samarbejde med Porsche Motorsport samt give et indblik i programmet for 2024. Der vil samtidig blive fortalt om Flatout Club og om de arrangementer og muligheder, netværket byder på. Der vil til begge arrangementer blive budt på mad og drikke.

INFO OG TILMEIDING

Haaning Collection, Bagsværd, 23. januar

Kl. 17.00 Dørene åbnes
Kl. 17.30 Rundvisning og historiefortælling
Kl. 19.00 Der serveres sandwich, øl, vin, vand
Kl. 20.00 Bastian Buus fortæller om karrieren og Flatout Club
Kl. 21.00 Tak for i aften!

Flatout Club House, Kolding, 25. januar

Kl. 16.00 Dørene åbnes
Kl. 17.00 Bastian Buus fortæller om karrieren og Flatout Club.
Kl. 19.00 Bastian Buus fortæller om karrieren og Flatout Club
Kl. 21.00 Tak for i aften!

Kontakt Morten Buus på morten@buus99.dk eller tlf. 22676812 for mere information og tilmelding. Bemærk, at der er begrænset antal pladser til arrangementet hos Haaning Collection.

Topics

Categories

Contacts

Nikolaj Karlshøj

Nikolaj Karlshøj

Press contact Creative Director
CARLOS COMMUNICATION

Kongens Nytorv 24
1050 København K
Denmark